Коли я запрошую вас до кімнати

Доброго вечора друзі. Я Rachna Aggarwal дуже вітаю всіх вас на не-овочевій історії. Я великий шанувальник його крутих сексуальних історій. Сьогодні я розповім вам свою сексуальну історію. Я багато днів думав, що теж неодмінно розповім вам історію статі своїх позашлюбних стосунків. Тому сьогодні я розповім вам свою історію.


Рамнатх належав до складу Ядав. Він був жителем села в Нойді. Але він був дуже крутий. Вік буде десь 18-20. Він приходив додому рано о 6 ранку. Готує сніданок для дітей. залишив би їх у школі. Потім він повертався і виконував всю роботу в моєму домі. Він майже не відпочиває з ранку до вечора. Повільно я почав їсти багато треків з Ramnath.


У вільний час я багато з ним розмовляв. О Рамнатх! Ти дуже молода. Чому я не виходжу заміж?? Одного разу я просто сміючись запитала його. Гей, BBG! У нас на голові позика 5 лакхів. Усі гроші були витрачені на ліки нашого Бапу. Там він взяв ліки. Але Бапу не вижив, коли Рамнатх почав говорити, його очі промокли.


— Я розумію, — сказав я і зі співчуттям поклав руку на його молоде плече. «Рамнатх, то у тебе немає друзів?» — запитав я, пом'якшуючи його настрій. Він почав сміятися.


Ні BBG! Нам дуже соромно за дівчину», — сказав він мовою села. Я почав сміятися.

Read more

http://trishadehradun.in/
http://byrl.me/0bPTpzf
http://byrl.me/VZ1kcBA
http://byrl.me/ODBRQkU
http://byrl.me/F8akbEh
http://byrl.me/JeC7MOh

Після відходу чоловіка можу сказати, що мій слуга став моїм великим другом, другом. Раніше він смішив моїх дітей по-іншому. Мої діти їли їжу з його рук. Раніше з ним теж грав.


Минали дні, і я став одержимий слугою Рамнатхом. Тепер я хотів якнайшвидше мати з ним фізичні стосунки. Я хотів насолоджуватися його молодим тілом.


Гей, BBG!! Піки! Він сказав. Рамнатх, у мене сильний біль у нозі. Будь ласка, натисніть, — сказав я


Гей, BBG! Він сказав. прийшов до моєї спальні. Я одягнув прохолодну нічну сорочку. Рамнат почав тиснути мені на ноги. Я почав дуже веселитися. Але я не хотів тиснути йому на ноги. Мені довелося з'їсти його молодий член.


Рамнатх трохи вище!! я сказав

Read more

http://byrl.me/fyl8uIn
http://byrl.me/t8Il85F
http://byrl.me/GYsIoZ0
http://byrl.me/sI4qN3h
http://byrl.me/pAhrCmY
http://byrl.me/iTMHC1z

Тепер він почав тиснути на мої стегна. Я навмисно вдягнув свою нічну сорочку. Рамнатх був зачарований, побачивши моє скульптурне тіло. Але він не зробив йому нічого такого. Я хотів, щоб він тримав мене і просто трахав. Але він був зовсім дурний Баба. Я раптом його зловив.


Раманатх, втамуй мою спрагу сьогодні! Відколи я спраглий твого кохання! я сказав Він був повністю шокований. він боявся. На його голові був піт. Ні, не BBG! Що ти кажеш! Ти моя господиня. Як я можу тобі все це зробити! Він сказав.


Рамнатх!! Ти не можеш мені відмовити. Я хочу тебе сьогодні ввечері за будь-яку ціну, — закричав я сердито, як кремезний чіппер. Я був дуже злий. Ні, не BBG!! Ми не можемо цього зробити! Рамнатх заговорив і вийшов звідти. Я повернувся, щоб подзвонити йому, але він, мабуть, трохи нервував. Він пішов до свого дому. Я був дуже злий, коли він пішов. Я була його коханкою. Як він пішов після розмови зі мною? Я хотів йому помститися.


Коли він прийшов наступного дня, я його підрахував. Він не знає, що я це зроблю.

Read more

http://byrl.me/LoSxbXG
http://byrl.me/EDuZCE2
http://byrl.me/4MCge8r
http://byrl.me/uG8QLQX
http://byrl.me/QAHMZEF
http://byrl.me/lQm9mig

Ні BBG! Не звільняйте мене! Мені дуже потрібні гроші! Він почав благати, склавши руки. Я дізнався, що тепер верблюд зайшов під гору.


Я найму вас знову, але вам доведеться завершити роботу, яку ви залишили незавершеною вчора ввечері. Коли я запрошую вас до кімнати, ви повинні прийти! Я чітко сказав Рамнатху. Він знову замислився. Але він дуже потребував грошей. Я взяв це. Коли була ніч, я м’яко жестом показав Рамнатху і сказав, щоб він уклав дітей спати в своїй кімнаті, а потім прийшов до моєї кімнати.


Рамнат прийшов до моєї кімнати о 10 вечора. Я був одягнений у червону прозору нічку. Рамнат підійшов до мого ліжка. Я розстебнула руками кожен гудзик його сорочки. Він роздягся зверху. Йому було лише 18 років. Він був дуже класною молодою дівчиною з банку.


Смочи мою маму!! Я замовив


Гей, BBG!! Він заговорив, і моя мама почала пити. Мені це дуже сподобалося. Минуло більше 3 місяців, як чоловік поїхав до Бангалору. Я не їв жодного півня цілих 3 місяці. За ці 3 місяці жоден чоловік не цілував мене. Але сьогодні я виконаю всі свої бажання. Я думав.


Моя мама Рамнат почала пити. Я взяла свою руку з-під його живота і взяла її до своєї кицьки. Вона почала пестити свою кицьку і почала показувати в неї пальцями. Рамнатх пив, як добрий чоловік, моя мама. Рамнатх! Не панікуйте, пийте моє молоко, вважаючи мене своєю дружиною, і трахніть мене так міцно, що я можу кричати, — сказав я.

Read more

http://byrl.me/l4eqViZ
http://byrl.me/ygS48Gp
http://byrl.me/25hw1GT
http://byrl.me/pZT8yi7
http://byrl.me/57SsmTL

Я твоя дружина на сьогоднішній вечір! Я глянув на нього.


Рамнат прийшов на мою кицьку і почав пити мою кицьку. Він пив мій кед із задоволенням. Він також дуже швидко перебирав мою кицьку однією рукою. Він тріскав мою кицьку, як машина. Тепер Рамнат вставив свій член у мою кицьку. Мій чоловік Вірендра багато трахав мене, тому моя кицька була дуже розірвана. Півень Рамната з великою легкістю увійшов у мою нору.


Він почав лизати мене, як негідник. Рамнат швидко почав бити свій член рукою. Мати постійно відкривала рот, щоб випити свій товар. Через деякий час висота Фуча Фуча вийшла з його члена і потрапила прямо в мій рот. Я випив усі його речі. Після того, друзі, я вбив себе в дупу, сказавши йому.

Comments